Mida salatiks vaja on?
- lehtkapsas ehk "kale" (loe sellest pikemalt siit )
- frillise salat
(valisin need salatilised, sest nad hoiavad hästi kuju ja püsivad pikemalt krõmpsud kui nt lehtsalat ja spinat) - tomatid
- värske kurk
- punane sibul (mille viile leotasin enne salatisse panemist äädika ja vee segus)
- kaunistuseks fetajuust
- viinamarjad (seemneteta heledad on suht OK)
- kanafilee
- kookosrasv
- sool
- pipar
- karripulber
- balsamico
Kuidas toimida?
- Rebi lehtkapsas ja frillise salat väikesteks tükkideks.
- pese ja haki kurk, tomat, sibul (vajadusel ka viinamarjad).
- Pane hakitud köögiviljad kaussi, v.a. punane sibul, mille viile võib kiirmarineerida äädikavees.
- Haki kanafilee suupärasteks tükkideks ja prae nad kookosrasvas, maitsesta soola, pipra ja karripulbriga.
- Sega kokku salatikaste - selleks sega omavahel kana praadimisest pannile eraldunud vedelik, balsamico ja vajadusel lisa pipart-soola.
- Kalla salatile salatikaste ja sega.
- Lisa kaunistuseks fetajuustu ja mõned viinamarjad.
Söö nagu poleks homset! :)
0 comments:
Post a Comment